Bitcoinin hinta on noussut nykyisen 11 500 dollarin yläpuolelle vain 93 päivän ajan. Onko tämä historian oppitunti vai osoitako se kasvun tilaa?

Kun Bitcoinin hinta oli noin 11 500 dollaria, tuoreet tiedot osoittivat, että omaisuus oli viettänyt vain noin kolme kuukautta olemassaolostaan ​​kyseisen tason yläpuolella.

BTC: Vain kolme kuukautta yli $ 11.5K

Kaikkien aikojen ensimmäisen kryptovaluutan virallinen lanseeraus tuli tammikuun alussa 2009. Viimeisen massiivisen finanssikriisin aikana syntynyt Bitcoin oli tämä „maaginen raha“, josta puuttui merkittävää huomiota alkuvuosina. Näin ollen sen hinta kävi jonkin aikaa lähellä nollaa.

Siitä lähtien Bitcoin Pro alkoi kuitenkin saada vetovoimaa, mikä johti lopulta vakavaan volatiliteettiin vuosien varrella. Massiiviset vaihtelut nostivat omaisuuden kohti kaikkien aikojen korkeinta joulukuussa 2017, lähes 20 000 dollaria, ja vain vuotta myöhemmin BTC näki hinnan alle 4000 dollaria.

Kaksi vuotta eteenpäin ja Bitcoin on tällä hetkellä noin 11 500 dollaria. Vaikka tämä on lähes kaksi kertaa vähemmän kuin kaikkien aikojen paras, viimeaikaiset tiedot Analytics yritys vinossa ilmoitettiin, että BTC ollut viettänyt paljon aikaa yli $ 11500.

Tarkemmin sanottuna BTC: n hinta on noussut yli 11 500 dollarin yli vain 93 päivän (tai kolmen kuukauden) ajan tammikuusta 2009.

Perustiedot paikassa

Yllä olevien tietojen lisäksi Bitcoinin hash-prosentti on noussut merkittävästi jopa kolmannen puolikkaan päättymisen jälkeen toukokuussa. Kuten CryptoPotato raportoi äskettäin, metrinen mittaus, jonka laskentatehon kaivostyöntekijät käyttävät BTC-lohkoketjun tapahtumien validointiin, saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen, 170 eksahashia sekunnissa. Tämä merkitsi 40 prosentin kasvua puolittamista seuraavien viiden kuukauden aikana.

Vaikka hajautusaste ei korreloi hinnan kanssa, toisessa raportissa ehdotettiin tulevaa hinnankorotusta. Osoittamalla, että Bitcoin-valaat, eli vähintään 1000 kolikkoa sisältävät yksiköt, ovat hidastaneet kertymistä, Glassnode väitti, että tämä voisi viime kädessä olla nouseva merkki omaisuuserän hinnasta.

Historiallisesti, kun valaat ovat lopettaneet valtavien määrien ostamisen, se on johtanut mahdollisuuteen yksityissijoittajille. Analytiikkayhtiön mukaan Bitcoin voi olla „markkinatilanteen alkuvaiheessa“.

Von admin