Bitcoin zou kunnen instorten zoals het nog steeds in zijn beginperiode is.

Het gebruik van de cryptografie als een legaal alternatief voor fiat is langzamer dan verwacht.
De prijsvolatiliteit van de belangrijkste cryptocurrency en de minimale kennis van crypto hebben detailhandelaren ervan weerhouden om cryptocurrency’s te gebruiken.

Mike McGlone van Bloomberg Intelligence heeft onlangs in een interview met Kitco erkend dat Bitcoin Code misschien niet zal slagen, vandaar dat het veel onzekerder is dan goud. Hij geeft toe dat de technologie, die nog in de kinderschoenen staat, zou kunnen instorten. „Het zou kunnen worden verboden. Het zou kunnen worden gereguleerd“ zegt McGlone. Maar de vertegenwoordiger van de Bloomberg Inlichtingendienst beweert dat de leidende cryptocentrale die test al heeft doorstaan.

Sean Stein Smith, professor en liefhebber van blockchain, verklaarde in juli van dit jaar dat het gebruik van Bitcoin als wettige vervanging van fiat, blijft stagneren dan verwacht. De blokketen-enthousiasteling stelt drie redenen voor voor de statische vooruitgang op dit gebied.

Ten eerste schrikken de prijsschommelingen de detailhandelaren af van het gebruik van de digitale munt. Ten tweede, hoewel Bitcoin als incognito wordt beschouwd, kunnen transacties en bezittingen worden en zijn ze getraceerd naar de eigenaren. Ten slotte hebben velen nog steeds weinig kennis van crypto en zijn de virtuele valuta’s nog steeds gekoppeld aan fraude.

Bitcoin op Paypal om 487 miljoen gebruikers aan te trekken

Onderzoek: De meeste crypto-investeerders zijn HODLing Bitcoin dan altcoins
Bitcoin prijsvoorspelling – Explosieve rally sloopt grote weerstanden om $13.235 te raken
Amerikaanse verkiezingen die naar verwachting het succes van Bitcoin zullen bepalen, volgens een beleggersonderzoek

Matthew Morris, een lid van Carr Consulting en Communications, merkte ook op dat de onbetrouwbaarheid en de slechte correlatie van de leidende cryptocentrale met andere activa een aantal vragen heeft gesignaleerd. Toen de aandelen in maart begonnen te verkopen, daalde de prijs van Bitcoin, wat niet de bedoeling was. Toch daalden ook goud, zilver en olie door de verschuiving van handelaren naar contant geld.
De toekomst is nog steeds rooskleurig voor Bitcoin

Toch betekent het feit dat de beroemde munt in 2020 niet algemeen aanvaard is als een andere fictieve munt, niet dat deze zal mislukken. De belangrijkste cryptocurrency heeft de wereld van de technologie en de financiën ontegenzeggelijk veranderd. Het rentepercentage van Bitcoin is bijna nul en het behoudt een gezonde reputatie onder investeerders.

Von admin